Black Desert PR Aralık 2021! Pearl Abyss’in sevilen oyunları Black Desert Online, Black Desert Mobile ve Shadow Arena için PR bülteni çalışmaları gerçekleştirdik. Gaming in Turkey olarak PR bültenlerimizde oyunlara katılan yeni temalara, yapılacak etkinlik haberlerine ve oyundaki son güncellemeler ile ilgili bilgilere yer verdik. Aralık 2021’de toplam 6 bülten yayınladık ve bültenlerimiz Türkiye’de 86 farklı yerde yayınlandı.

Black Desert Aralık 2021 PR Bültenleri

  • Black Desert Türkiye&MENA 4. Yılını 400 TL Değerinde Ödüllerle Kutluyor
  • Black Desert Mobile, 2. Yıl Dönümünü Heyecan Verici Etkinlikler ve Ödüllerle Kutluyor
  • Pearl Abyss, DokeV “ROCKSTAR” Müzik Videosu ile The Game Awards’da Sahneye Çıkıyor
  • Black Desert CalpheON Şöleni’nde Yeni Bölge ve Sınıf Duyuruldu
  • Kış Sezonu ve Sınıf Yenilemeleri Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi!
  • Yeni Kızıl Arena Bölgesi “Valencia Şehri” Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Black Desert Aralık 2021 PR Başlıkları ve İçerikleri

Black Desert Türkiye&MENA 4. Yılını 400 TL Değerinde Ödüllerle Kutluyor

Pearl Abyss, bugün Black Desert Türkiye&MENA’da 4. yıl dönümü kutlamalarının başladığını duyurdu. Maceracılar şimdi, 400 TL değerinde ödüller kazanabilir ve aralarında CalpheON Şöleni ve mini oyun güncellemesinin de bulunduğu heyecan verici duyuruların tadını çıkarabilirler.

Black Desert Mobile, 2. Yıl Dönümünü Heyecan Verici Etkinlikler ve Ödüllerle Kutluyor

Pearl Abyss, bugün Black Desert Mobile’ın 2. yıl dönümünü kutlamak için bir dizi heyecan verici etkinliği duyurdu.

Pearl Abyss, DokeV “ROCKSTAR” Müzik Videosu ile The Game Awards’da Sahneye Çıkıyor

Pearl Abyss, bugün The Game Awards’ta en yeni IP’leri olan DokeV’nin yer aldığı yepyeni bir ROCKSTAR müzik videosunu yayınladı. Sevilen ve oyun endüstrisinin Oscar®’ı olarak bilinen The Game Awards, geçen yıl 83 milyonun üzerinde görüntüleme almıştı. Etkinlik, bu yıl Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda gerçekleşti ve tüm dünyada 40 akış hizmeti aracılığıyla canlı olarak yayınlandı.

Black Desert CalpheON Şöleni’nde Yeni Bölge ve Sınıf Duyuruldu

Pearl Abyss, bugün yeni bir bölge ve yeni bir sınıf da dahil olmak üzere heyecan verici duyuruların yapıldığı Black Desert’ın küresel çevrim içi topluluk etkinliği CalpheON Şöleni’nin, başarıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Etkinliği kutlamak amacıyla Maceracılara özel ödüller de verildi.

Kış Sezonu ve Sınıf Yenilemeleri Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi!

Pearl Abyss bugün Sınıf Yenilemeleri ve Kış Sezonunun Black Desert Türkiye&MENA’ya geldiğini duyurdu. Maceracılar artık karakterlerini daha hızlı büyütmelerine yardım edecek Sezon sunucusunun tadını çıkarırken, geliştirilmiş sınıflarla yepyeni bir deneyim yaşayabilecekler.

Yeni Kızıl Arena Bölgesi “Valencia Şehri” Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi

Pearl Abyss bugün yaptığı açıklamada PvP içeriği olan Kızıl Arena için yeni bölge “Valencia Şehri”nin Black Desert Türkiye&MENA’ya geldiğini duyurdu. Yeni bölge, Maceracıların savaş alanında rakipleri alt etmenin yeni bir yönteminin keyfini çıkarmalarını sağlayacak.

 

Black Desert PR Aralık 2021! Pearl Abyss’in sevilen oyunları Black Desert Online, Black Desert Mobile ve Shadow Arena için PR bülteni çalışmaları gerçekleştirdik. Gaming in Turkey olarak PR bültenlerimizde oyunlara katılan yeni temalara, yapılacak etkinlik haberlerine ve oyundaki son güncellemeler ile ilgili bilgilere yer verdik. Aralık 2021’de toplam 6 bülten yayınladık ve bültenlerimiz Türkiye’de 86

Tags: black desert / black desert turkey marketing / digital campaign / digital game marketing / digital game marketing in turkey / digital marketing / espor ajansı / game agency / game marketing / game pr / game pr in turkey / gaming in turkey / influencer marketing agency