SteelSeries PR Nisan 2021! Gaming In Turkey olarak oyun dünyasının başarılı isimlerinden SteelSeries için Nisan ayında 2 PR çalışması gerçekleştirdik. Bu PR çalışması, Türkiye’nin sevgiyle takip edilen 69 farklı oyun ve diğer dijital medya haber sitelerinde yayınlandı. İlk bültenimizde her şeyi bir arada isteyen insanların tercihi SteelSeries Aerox 3 Serisini tanıttık. Nisan ayında SteelSeries çevrimiçi, ödüllü bir CS:GO turnuvası düzenledi. İkinci bültenimizde turnuvayı duyurduk ve katılım koşullarını açıkladık.

SteelSeries Nisan 2021 PR

Nisan ayında yayınladığımız PR bültenlerinin başlığı şu şekilde:

  • Estetik ve Dayanıklılık Arayanların Ekipmanı: SteelSeries Aerox 3 Serisi

  • Büyük Ödüllü SteelSeries CS:GO Turnuvası Kayıtları Başlıyor!

 

Nisan Ayı PR Bültenleri Özeti

Estetik ve Dayanıklılık Arayanların Ekipmanı: SteelSeries Aerox 3 Serisi

Performans, dayanıklılık ve hız…  SteelSeries, tasarladığı tüm ekipmanlarda oyunun ve oyuncunun ruhunu yakalayamaya devam ediyor. Güç için konfordan, performans için estetikten vazgeçmek istemeyenlerin seçimi SteelSeries, Aerox 3 serisi ile de oyunculara aradıkları her şeyi bir arada sunuyor.

Büyük Ödüllü SteelSeries CS:GO Turnuvası Kayıtları Başlıyor!

Oyuncuların ve oyun dünyasının büyük destekçisi SteelSeries, 64 takım arasında gerçekleşecek bir CS:GO turnuvası düzenliyor. Birbirinden değerli SteelSeries ekipman ödüllerinin dağıtılacağı SteelSeries CS:GO Turnuvası kayıtları 26 Nisan-1 Mayıs arasında gerçekleşecek.

SteelSeries PR Nisan 2021!

Tags: game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / pr / SteelSeries / steelseries pr / steelseries tournament