SteelSeries PR Şubat 2021! Gaming In Turkey olarak oyun dünyasının başarılı isimlerinden SteelSeries için Mart ayında 3 PR çalışması gerçekleştirdik. Bu PR çalışması, Türkiye’nin severek takip edilen 71 farklı oyun sitesinde ve diğer dijital medya haber sitesinde yayınlandı.

SteelSeries Şubat 2021 PR

Şubat ayında yayınladığımız PR bültenlerinin başlığı şu şekilde:

  • SteelSeries, Oyun ve Espor Dünyasında 20 Yıldır Süren Yenilikçiliğini Kutluyor
  • SteelSeries Çift Mikrofonlu Yeni Kulak İçi Mobil Oyun Kulaklığını Tanıttı
  • SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası Kayıtları Başladı

 

SteelSeries, Oyun ve Espor Dünyasında 20 Yıldır Süren Yenilikçiliğini Kutluyor

Yirmi yıl önce kurulan SteelSeries, bugün oyun ve espor dünyasında projeleriyle benzersiz bir imza atıyor. Profesyonel oyuncular, en fazla para ödülünü SteelSeries ile kazanıyor.

SteelSeries Çift Mikrofonlu Yeni Kulak İçi Mobil Oyun Kulaklığını Tanıttı

SteelSeries, çift mikrofonlu yeni kulak içi mobil oyun kulaklığı Tusq’un dinamik ses sürücüleri ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Tusq, mobil oyun dünyası için gereken oyun kulaklığı özelliklerini tam işlevselliği ile karşılayacak.

SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası Kayıtları Başladı

Oyun ve espor dünyasının lider markası SteelSeries sponsorluğundaki turnuvalar 2021 yılında oyuncuları bir araya getirmeye devam ediyor. Sıradaki turnuva ise Corporate Esports League tarafından üniversite takımlarına özel düzenlenen SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası olacak.

 

SteelSeries PR Şubat 2021

Tags: game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / pr / SteelSeries / steelseries pr / steelseries tournament