Garena Free Fire Eylül 2020! Garena Free Fire, 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Garena tarafından Android ve iOS için yayınlanan bir battle royale oyunudur. Free Fire 2019’da dünya çapında en çok indirilen mobil oyun olma unvanına sahip oldu. Oyun, 2019’da Google Play Store tarafından “En İyi Popüler Oyun Oylaması” ödülünü aldı. Mayıs 2020 itibarıyla Free Fire, dünya çapında 80 milyondan fazla günlük aktif kullanıcı ile rekor kırdı. Kasım 2019 itibarıyla Free Fire dünya çapında 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Ayrıca Free Fire’ın gelişmiş bir sürümü olan “Free Fire Max” şu anda geliştirilme aşamasında. Free Fire Max’in ilk ön kayıtları MENA bölgesinde erişilebilir.

Garena Free Fire için Eylül 2020’de Neler Yaptık?

Gaming in Turkey olarak Garena Free Fire ile ortaklığımız kapsamında çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Eylül 2020 ayında gerçekleştirdiğimiz PR bülteni çalışmasında oyunda gerçekleşecek yeni etkinliğe yer verdik. Free Fire’ın ünlü televizyon serisi La Casa De Papel işbirliği ile gerçekleştireceği etkinliği duyurduğumuz Eylül 2020’de 1 adet PR bülteni yayınladık. Bültenimiz Türkiye’nin 46 farklı noktasında yayınlandı.

Garena Free Fire Eylül 2020 PR Başlıkları

  • Eylül Ayı Boyunca Sürecek Olan Free Fire x La Casa de Papel Etkinliği Bugün Başlıyor!

Garena Free Fire Eylül 2020 PR İçerikleri

Eylül Ayı Boyunca Sürecek Olan Free Fire x La Casa de Papel Etkinliği Bugün Başlıyor!

Bermuda Planı sonunda geldi. La Casa De Papel ve Free Fire arasındaki özel partnerlik şimdi yayında ve oyuncularını bekliyor. Oyuncular, oyuna girdikleri anda Profesör’ün yeni planı hakkında bilgilendirilecekler. Oyun lobisinden, uçak ve hava çıkartmasına kadar, La Casa De Papel teması Free Fire’ın her bölgesinde mevcut olacak.

 

Garena Free Fire Eylül 2020! Garena Free Fire, 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Garena tarafından Android ve iOS için yayınlanan bir battle royale oyunudur. Free Fire 2019’da dünya çapında en çok indirilen mobil oyun olma unvanına sahip oldu. Oyun, 2019’da Google Play Store tarafından “En İyi Popüler Oyun Oylaması” ödülünü aldı. Mayıs 2020 itibarıyla

Tags: game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / garena free fire / garena free fire event / garena free fire pr / la casa de papel