Razer Gold Türkiye Ocak Şubat Mart 2021! Dünyanın önde gelen oyuncu ekipmanı markası Razer tarafından geliştirilen bir sanal cüzdan sistemi olan Razer Gold ile oyuncular binlerce oyun ve platformda içerikleri satın alabiliyor. Ayrıca Razer Gold ile alışveriş yaptıkça kazanılan, sadakat sistemi Razer Silver ile de oyuncular biriktirdikleri Silverlar ile çeşitli oyunlarda oyun içi öğeler, oyun içi bakiye ve hatta Razer ekipman kazanabilirler.

 

Razer Gold Türkiye Ocak Şubat Mart 2021 Sosyal Medya Yönetimi

Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı olarak Razer Gold’un önem verdiği PUBG Mobile, Mobile Legends: Bang Bang, Genshin Impact, Steam Cüzdan Kodu, Game of Sultans gibi oyunlar için sosyal medya kanalları üzerinden yeni içerik planları oluşturduk ve kullanıcıların hem avantajlı hem de ekstra içeriklerle epin satın alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürdük. Hali hazırda satışı yapılan epin görsellerinin tamamını yenileyerek farklı bir tarz ortaya çıkarttık.

 

Razer Gold Türkiye’yi Daha İleriye Taşımaya Devam Edeceğiz

Razer Gold için yılın ilk çeyreğinde sosyal medyada tanıtım ve sosyal medya yönetim çalışmaları gerçekleştirdik. Haftalık olarak hazırladığımız içeriklerimizde Razer Gold’un dönemsel kampanyaları, özel indirimler ve Razer Silver kazandıran kampanyalara yer verdik.

Bu içeriklerimizle kullanıcıların Razer Gold’u tanımalarını sağladık ve satışa yönlendirdik. Ayrıca Razer Gold için yine haftalık olarak oyunlar ile ilgili özgün içerikler de hazırladık. İçeriklerimizde oyunlar hakkında bilinmeyen ilginç bilgilere, ipuçlarına, takipçileri yorum yapmaya veya beğeniye yönlendiren oyunlar ile ilgili etkileşim içeriklerine yer verdik. Ayıca Razer Gold ile çeşitli oyun platformları üzerinden satın alabilecekleri indirimli oyunlar ve oyun kozmetiklerinin tanıtım ve duyurusunu gerçekleştirdik.

Razer Gold Türkiye Ocak Şubat Mart 2021 Sosyal Medya Yönetimi

Tags: game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / oyun ajansı / oyun ajansı sosyal medya yönetimi / razer gold / razer gold turkey / razer silver / social media / social media content / social media management / sosyal medya / sosyal medya yönetimi