Black Desert Şubat 2021! Pearl Abyss’in sevilen oyunları Black Desert Online, Black Desert Mobile ve Shadow Arena için PR bülteni çalışmaları gerçekleştirdik. Gaming in Turkey olarak PR bültenlerimizde oyunlara katılan yeni karakterlere, yapılacak etkinlik haberlerine, oyundaki yeniliklere ve oyundaki son güncellemeler ile ilgili bilgilere yer verdik. Şubat 2021’de toplam 8 bülten yayınladık ve bültenlerimiz Türkiye’de 115 farklı yerde yayınlandı.

Black Desert Şubat 2021 PR Bültenleri

Şubat 2021’de yayınladığımız 8 bültenin başlıkları şu şekilde yer aldı:

  • Sevgililer Günü Öncesi Etkinlikleri Black Desert Türkiye&MENA’da Başlıyor
  • Black Desert Mobile Evreninde Path of Glory: Sezon 3 Başlıyor
  • Özel Ödüllü Eşsiz Etkinlikler Şimdi Black Desert Türkiye & MENA’da!
  • Black Desert Mobile’da Archer ve Fletcher için Ön Oluşturma Başladı
  • Black Desert Türkiye&MENA’da Yeni Etkinlikleri Keşfet, Çeşitli Ödüller Kazan
  • Archer ve Uyanış Yapmış Sınıfı Fletcher Artık Black Desert Mobile’da!
  • 5 Kahraman Gelişmiş Yetenek ve Becerileriyle Shadow Arena’ya Dönüyor
  • Yeni Maceracılar Black Desert Türkiye&MENA’da Birçok Ödülle Karşılanıyor

 

Black Desert Şubat 2021 PR Başlıkları ve İçerikleri

Sevgililer Günü Kutlamaları, Black Desert Türkiye&MENA’da Başlıyor!

Pearl Abyss bugün, Sevgililer Günü kutlamaları için çeşitli oyun içi etkinliklerin Black Desert Türkiye&MENA’ya geleceğini duyurdu. Maceracılar bu özel etkinlikler sayesinde birbirinden değerli ödüllerin sahibi olma şansını kazanacak.

Black Desert Mobile Evreninde Path of Glory: Sezon 3 Başlıyor

Pearl Abyss bugün, Path of Glory savaş modunun üçüncü sezonunun Black Desert Mobile‘a geldiğini duyurdu. Bu yeni sezon Maceracılara zorlu yeni seviyeler ve birbirinden farklı birçok ödül sunacak.

Özel Ödüllü Eşsiz Etkinlikler Şimdi Black Desert Türkiye & MENA’da!

Pearl Abyss, bugün Black Desert Türkiye&MENA’da bu hafta için bir dizi nadir etkinliğin düzenleneceğini duyurdu. Maceracılar bu fırsatı değerlendirerek değerli ödüller kazanabilecekler.

Black Desert Mobile’da Archer ve Fletcher için Ön Oluşturma Başladı

Pearl Abyss, iki yeni sınıf olan Archer ve Fletcher’ın Black Desert Mobile’a önümüzdeki hafta geleceğini duyurdu. Bu arada, bu iki sınıfın ön oluşturması için Maceracılar özel ödüller kazanabilecek.

Black Desert Türkiye&MENA’da Yeni Etkinlikleri Keşfet, Çeşitli Ödüller Kazan

Pearl Abyss bugün, Maceracıların çeşitli eşyalar elde edebilmeleri için çok sayıda oyun içi etkinliğin Black Desert Türkiye&MENA’ya geldiğini duyurdu. Maceracılar ayrıca bu etkinliklere katılarak çeşitli ek güçlendirmeler elde edebilecekler.

Archer ve Uyanış Yapmış Sınıfı Fletcher Artık Black Desert Mobile’da!

Pearl Abyss bugün Black Desert Mobile evrenine, yeni Archer sınıfı ve onun Uyanış yapmış sınıfı olan Fletcher’ın geldiğini duyurdu. Bu sınıfların gelişini kutlamak için, Maceracıların yeni karakterlerini daha hızlı geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli özel ödüller verilecek.

5 Kahraman Gelişmiş Yetenek ve Becerileriyle Shadow Arena’ya Dönüyor

Pearl Abyss bugün 5 kahramanın Shadow Arena‘ya geri döndüğünü duyurdu. Bu kahramanlar artık oyuncuların rakiplere karşı daha verimli bir şekilde savaşmasını sağlayacak gelişmiş yetenekler ve beceriler sunuyor.

Yeni Maceracılar Black Desert Türkiye&MENA’da Birçok Ödülle Karşılanıyor

Pearl Abyss bugün Black Desert Türkiye&MENA’daki yeni Maceracılara çeşitli ödüller sunulacağını duyurdu. Ödüller, yeni Maceracıların karakterlerini daha hızlı ve daha güçlü seviyelere çıkarmalarını sağlayacak.

 

 

Black Desert PR Şubat 2021

Tags: black desert / black desert campaign / black desert mobile / black desert online / black desert pr / game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / Shadow Arena / shadow arena pr