Black Desert Ocak 2021! Pearl Abyss’in sevilen oyunları Black Desert Online, Black Desert Mobile ve Shadow Arena için PR bülteni çalışmaları gerçekleştirdik. Gaming in Turkey olarak PR bültenlerimizde oyunlarda gerçekleşen etkinliklere, yapılan yeniliklere ve oyundaki son güncellemeler ile ilgili bilgilere yer verdik. Ocak 2021’de toplam 8 bülten yayınladık ve bültenlerimiz Türkiye’de 115 farklı yerde yayınlandı.

Black Desert Ocak 2021 PR Bültenleri

Ocak 2021’de yayınladığımız 8 bültenin başlıkları şu şekilde yer aldı:

  • Yeni Nova Sınıfının Uyanış ve Aktarım Güncellemesi Black Desert Türkiye & MENA’da!
  • Büyük Bir Heyecanla Beklenen At Yarışları Artık Black Desert Türkiye & MENA’da!
  • Pearl Abyss, Shadow Arena’nın Oyun Sistemlerini Yeniliyor
  • Hadum Boss Rush Modu Karanlığın Gücü ile Black Desert Mobile’a Geliyor
  • Güçlü KaraYıldız Uyanış Silahları ile Yeni Savunma Teçhizatı Artık Black Desert Türkiye&MENA’da!
  • Venslar, Gelişmiş Takım Desteği Yeteneği ile Shadow Arena’ya Dönüyor
  • Black Desert Türkiye&MENA’da Yaşam İçeriğini Keşfet, Özel Ödüller Kazan
  • Yenilenen Tantu ve Wu-Ju Kahramanları Shadow Arena’ya Geliyor!

 

Black Desert Ocak 2021 PR Başlıkları ve İçerikleri

Yeni Nova Sınıfının Uyanış ve Aktarım Güncellemesi Black Desert Türkiye & MENA’da!

Pearl Abyss bugün, Maceracıların artık Nova karakterlerini Uyanış ve Aktarım yoluyla daha da güçlendirebileceklerini duyurdu. Yeni karakterin bu yeni formları, özel ödüller kazanmak için yeni beceri setleri ve fırsatlar sunacak.

Büyük Bir Heyecanla Beklenen At Yarışları Artık Black Desert Türkiye & MENA’da!

Pearl Abyss, bugün Eski Ay Grand Prix’in artık Black Desert Türkiye & MENA evreninde yerini aldığını açıkladı. Maceracılar bugünden itibaren heyecanla dolup taşan at yarışları etkinliklerine katılabilecek. Ayrıca daha iyi bir oyun ortamı sağlamak için artık açık olan ek bir sunucu da Maceracıları bekliyor.

Pearl Abyss, Shadow Arena’nın Oyun Sistemlerini Yeniliyor

Pearl Abyss bugün, aksiyon dolu PvP oyunu Shadow Arena’nın oyun sistemlerinin oyunculardan gelen geri bildirimler ardından yenilendiğini açıkladı. Shadow Arena artık takım tabanlı oyunun ön plana çıktığı daha kolay ve daha stratejik bir oyun sunacak.

Hadum Boss Rush Modu Karanlığın Gücü ile Black Desert Mobile’a Geliyor

Pearl Abyss bugün, Hadum Boss Rush modunun Black Desert Mobile evrenine geldiğini duyurdu. Maceracılar artık bu yeni modda karanlığa gömülmüş bosslara meydan okuyabilecek ve çok daha değerli ödüller kazanabilecekler.

Güçlü KaraYıldız Uyanış Silahları ile Yeni Savunma Teçhizatı Artık Black Desert Türkiye&MENA’da!

Pearl Abyss bugün yeni güçlü KaraYıldız Uyanış Silahları ile KaraYıldız Eldivenin Black Desert Türkiye&MENA evreninde yerini aldığını duyurdu. Maceracılar artık görevleri yaparak karakterlerini bu güçlü eşyalarla donatabilecek.

Venslar, Gelişmiş Takım Desteği Yeteneği ile Shadow Arena’ya Dönüyor

Pearl Abyss, aksiyon dolu PvP oyunu Shadow Arena’da oyuncuların Venslar kahramanının yeni bir versiyonuna sahip olacağını duyurdu. Yepyeni Venslar, düşmanlara saldırırken takım arkadaşlarını destekleyerek oyuncuların daha stratejik hamleler yapmasını sağlayacak.

Black Desert Türkiye&MENA’da Yaşam İçeriğini Keşfet, Özel Ödüller Kazan

Pearl Abyss, bugün Black Desert Türkiye&MENA‘da Yaşam İçeriği ile ilgili çeşitli oyun içi etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu. Maceracılar artık bu etkinliklerle Yaşam Becerilerini geliştirirken değerli ödüller kazanabilecek.

Yenilenen Tantu ve Wu-Ju Kahramanları Shadow Arena’ya Geliyor!

Pearl Abyss bugün, Tantu ve Wu-Ju kahramanlarının gelişmiş yeteneklerle Shadow Arena‘ya döndüğünü duyurdu. Oyuncular artık bu kahramanların yenilenen özelliklerini deneyimleyebilecek ve düşmanlara karşı daha fazla kontrolle savaşabilecekler.

 

Black Desert PR Ocak 2021

Tags: black desert / black desert mobile / black desert online / black desert pr / game agency / game agency in turkey / game marketing / game pr / gaming in turkey / gaming in turkey game agency / gaming in turkey game pr agency in turkey / Shadow Arena / shadow arena pr