Deniz savaşı temalı World of Warships için Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı olarak Türkiye’deki önemli oyun sitelerinde banner çalışması gerçekleştirdik. 

World of Warships Website Branding Kampanya Süreci

World of Warships için gerçekleştirdiğimiz website branding kampanyası için ilk olarak hedef kitlemizi araştırdık. Yaptığımız tespitlerin ardından hedef kitlemizle uyuşan, yüksek trafikli web siteleri ile iletişime geçtik. Bütçemize uygun olacak şekilde çeşitli banner alanları ve site giydirme planlaması yaptık.

1 ay olarak gerçekleştirmeyi düşündüğümüz branding kampanyası için iki farklı görsel hazırlandı. Kampanyamıza bağlı olarak ilk 15 gün ve son 15 gün için bu görseller kullanıldı. Böylece farklı görsel özellikleri dikkate alarak çalışmanın verimliliğini artırmayı amaçladık.

Kampanya döneminde 80 milyonun üzerinde gösterim ve 32.000’in üzerinde tıklama elde ettik.

 

Kampanya Döneminde Çalıştığımız Bazı Siteler;

gamer.com.tr

forum.gamer.com.tr

fragist.com

dijitalsporlar.com

karikocagaming.com

esports360mag.com

 

Wargaming Hakkında:

Wargaming Group Limited, merkezi Lefkoşa, Kıbrıs’ta bulunan Belaruslu bir video oyunu şirketidir. Şirket, en büyüğü şirketin kurulmuş olduğu Minsk şehrinde yer alan 20’den fazla ofis ve geliştirme stüdyosu ile dünya çapında faaliyet göstermektedir. Wargaming, savaş simülasyonu tarzında geliştirdiği oyunlarla tanınmaktadır. World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes oyunlarının yaratıcılarıdır. 

 

World of Warships Website Branding

Tags: digital game marketing / digital game marketing in turkey / game agency / game agency in turkey / game influencer