Wolfteam, kurtların ve insanların savaşını konu alan ücretsiz MMOFPS oyunudur. Softnyx tarafından geliştirilen oyun, aksiyon severlere bambaşka bir deneyim yaşatmak için tasarlandı.Onlarca kurt, özel versiyon karakterler ve yüzlerce silah çeşitliliği ile oyuncuların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Aynı zamanda Türk oyunu olarak da kendini lanse eden Wolfteam’de oynaması birbirinden keyifli pek çok harita ve oyun modu da bulunuyor. Bu haritalar ile birlikte karakterleri ve silahları ile de Türkiye’nin kültürel mirasını oyun dünyasına getirdi. Taksim Haritası, Mardin Haritası, Gaziantep Kalesi Haritası, Göbekli Tepe Haritası, Ateş ve Barut karakterleri bunların başlıcaları. Ayrıca Türk motifleri kullanılan pek çok silahı ve Türk karakteri oyuncularla buluşturuyor. Oyunun yayın hakları ise Türkiye’de Netmarble firmasına ait.

 

Wolfteam 2022 Dijital Pazarlama Yönetimi İçin Neler Yaptık?

Wolfteam için gerçekleştirdiğimiz dijital pazarlama kampanyalar için ilk olarak hedef kitle analizi yaptık. Bu analizler sonucunda hedef kitlemize ulaşabileceğimiz kanalları belirledik. Google Ads ve Meta Business üzerinden yayınlanacak kampanyalarımız için anahtar kelime çalışmaları da gerçekleştirdik. Bu kapsamda Wolfteam kampanyalarının impression, reach, CTR ve Click değerlerini yükseltmek için birkaç farklı kampanya modeli ile reklamlar yayınladık. Markamızın hedeflerini sisteme yeniden ve doğru bir şekilde tanımlayarak en iyi sonuca ulaşmaya çalıştık. Oyuncuların beğendiği görsel tasarımlara odaklanarak kampanya stratejilerimizi bunlara göre oluşturduk.

 

Markaya Özel Kampanyalar!

Aylık ve dönemsel kampanyalarla reklamlarımızı sürekli güncel tutarak oyuncu kitlesinin ilgisini kaybetmesini önlemeyi hedefledik. Hem yeni kullanıcıya erişmeye hem de eski kullanıcıları geri döndürmede önemli etkinlikler gerçekleştirildi. Türkiye’de hâlihazırda oldukça bilinen bir oyun olmasının da avantajıyla oyuncu sayısını artırmaya yönelik kampanyalar da oluşturduk.

 

Wolfteam 2022 Dijital Pazarlama Yönetimi

Tags: digital campaign / digital game marketing / digital game marketing in turkey / digital game pr / game agency / game agency in turkey / game influencer / game influencer marketing / wolfteam