Wolfteam Ekim – Kasım – Aralık 2021 Dijital Pazarlama! Softnyx tarafından geliştirilen Wolfteam oyununun yayın haklarını Türkiye’de Joygame elinde bulunduruyor. Kurtların ve İnsanların savaşını konu alan bir MMOFPS oyunudur. Online FPS oyunu Wolfteam, aksiyon oyunu severlere bambaşka bir deneyim yaşatmak için geliştirildi. Wolfteam’de oynaması birbirinden keyifli pek çok harita ve oyun modu bulunuyor.

Wolfteam Ekim – Kasım – Aralık  2021 Dijital Pazarlama

Wolfteam, onlarca kurt, özel versiyon karakterler ve yüzlerce silahla karşımıza çıkıyor. Türkçe seslendirmeleri ve içerikleriyle arkadaşlarınızla rahatça oynayabileceğiniz ödüllü ve ücretsiz bir FPS oyunudur.

Aynı zamanda Türk oyunu olarak da kendini lanse eden Wolfteam, haritaları, karakterleri ve silahları ile de Türkiye’nin kültürel mirasını oyun dünyasına getirdi. Taksim Haritası, Mardin Haritası, Gaziantep Kalesi Haritası, Göbekli Tepe Haritası, Ateş ve Barut karakterleri bunların başlıcaları. Ayrıca Türk motifleri kullanılan pek çok silahı ve Türk karakteri oyuncularla buluşturuyor.

Wolfteam için gerçekleştirdiğimiz dijital pazarlama kampanyalar için ilk olarak hedef kitle analizi yaptık. Bu analizler sonucunda hedef kitlemize ulaşabileceğimiz kanalları belirledik. Google Ads ve Facebook Business üzerinden yayınlanacak kampanyalarımız için anahtar kelime çalışmaları da gerçekleştirdik. Bu kapsamda Wolfteam kampanyalarının impression, reach, CTR ve Click değerlerini yükselttik. Markamızın dijital pazarlama hedeflerini belirleyerek hedef tamamlama sayısını yükselten kampanya kurulumları yaptık. Oyuncuların beğendiği görsel tasarımlara odaklanarak kampanya stratejilerimizi bunlara göre oluşturduk.

Aylık ve dönemsel kampanyalarla reklamlarımızı sürekli güncel tutarak oyuncu kitlesinin ilgisini kaybetmesini önlemeyi hedefledik. Hem yeni kullanıcıya erişmeye hem de eski kullanıcıları geri döndürme önemli etkinlikler gerçekleştirildi. Türkiye’de halihazırda oldukça bilinen bir oyun olmasının da avantajıyla oyuncu sayısını artırmaya yönelik kampanyalar da oluşturduk.

Wolfteam Ekim – Kasım – Aralık 2021 Dijital Pazarlama!

Tags: digital marketing / dijital pazarlama / erişim / facebook business / gösterim / tıklama / wolfteam