MenaPay Dijital Pazarlama

MENA bölgesini hedef alan MenaPay, bu bölgedeki 441 milyon banka ve ödeme sistemi kullanmayan popülasyonu hedef alarak yola çıkmıştır. MenaPay, geleneksel ödeme yerine blockchain tabanlı tam destekli kripto para birimini getiriyor ve P2P işlemlerini günlük hayatın her alanında etkinleştirmek için güvenli ve şeffaf ödeme ağ geçidini sunuyor. MenaPay’in devrimci yaklaşımı, günlük hayatta çevrim içi ve çevrim dışı işlemler için kullanılan nakit ve geleneksel bankacılık araçlarının yerini alıyor.

MenaPay Dijital Pazarlama Temmuz 2020

Gaming in Turkey olarak MENA bölgesini hedefleyen MenaPay için dijital pazarlama faaliyetlerini yürüttük. Hedef kitleye uygun anahtar kelimeler için araştırma yaptık. Arama motoru optimizasyonu (SEO) ve SEM konusunda çalışmalar gerçekleştirerek çeşitli kanallarla hedef kitlemizin karşısına çıktık. Temmuz ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla MenaPay’e destek verdik.

purple-pan- menapay-dijital-pazarlama-temmuz-2020 (1)
purple-pan- menapay-dijital-pazarlama-temmuz-2020 (3)
purple-pan- menapay-dijital-pazarlama-temmuz-2020 (2)

MenaPay Dijital Pazarlama Temmuz 2020

Tags: digital campaign / digital game marketing / digital game marketing in turkey / digital game pr / game marketing / game marketing in turkey / gaming agency / gaming in turkey