SenpAI LoL ve Dota On Page SEO Haziran 2019! Dünyanın dijitalleşmesiyle birlikte son dönemlerde sık sık karşımıza çıkan SEO kavramı, bir internet sitesinin arama motorlarının arama sonuçlarına üst sıralarda yer alması için yapılan çalışmalara denir, Search Engine Optimization teriminin kısaltmasıdır. On Page SEO ise sayfa içi SEO çalışmalarının tümüne verilen addır. Sayfa içi SEO arama motorlarının temellerine göre düzenlenerek ilgili kullanıcı veya o sayfanın hedef kitlesinin yaptığı aramalarda sayfanın en üst sıralarda çıkmasını sağlar.
 
Gaming in Turkey Oyun ve Espor Ajansı olarak dünyanın ilk yapay zeka tabanlı, LoL ve Dota 2 oyuncularına koçluk hizmeti sunan SenpAI için yaptığımız On Page SEO çalışmalarımızla hedef kitlelerimizin arama sonuçlarında üst sıralarda yer aldık. League of Legends ve Dota 2 oyuncuları aradıkları desteği yapay zeka koçu SenpAI ile buldu.
 
FalconAI – SenpAI Hakkında
 
FalconAI, yapay zeka teknolojisini geliştirerek bilgiyi demokratikleştirmek için insan yetkinliğini erişilebilir ve yeniden şekillendirilebilir hale getirmeyi amaçlamaktadır. FalconAI ekibi, Boston ve İstanbul’da bulunan en iyi AI araştırmacıları ve mühendislerinden oluşmaktadır.

SenpAI LoL ve Dota On Page SEO Haziran 2019

Tags: On Page SEO / SenpAI / SEO