Rakamlarla BLAST Pro Series

rakamlarla blast pro series

 

Rakamlarla BLAST Pro Series

Purple Pan, Gaming in Turkey Oyun Ajansı ve Hubogi olarak sizlere BLAST Pro Series’in İstanbul ayağını duyurmuş ve böylesine bir projenin içinde olmaktan dolayı yaşadığımız mutluluğu dile getirmiştik. Impact 34’ün tüm organizasyonu üstlendiği projede biz de Gaming in Turkey Oyun Ajansı olarak Türkiye’de gerçekleşecek en büyük espor organizasyonlarından biri olan Blast Pro Series Türkiye’nin pazarlaması ve sponsorluklarından sorumluyuz. Gelin isterseniz geçen sene ilki Kopenhag’da gerçekleşen bu seriyi rakamları ile biraz daha yakından tanıyalım. İşte rakamlarla BLAST Pro Series.

Royal Arena’da düzenlenen serinin ilk organizasyonuna tam 12.000 izleyici katıldı.

Dünyanın en iyi Counter Strike takımlarından 6’sı turnuvada yer aldı. SK Gaming, Faze, Astralis, Nip, G2 ve North! Astralis turnuva boyunca en fazla konuşulan takım oldu.
SK Gaming’den %29 oranında daha fazla bahsedildi.

Sadece dijitalde ve arenada değil TV’de de organizasyon inanılmaz büyük bir ilgi gördü. 5 kıtada, 78 ülkede 15 TV kanalında yayınlandı.

275 milyon kişi organizasyonu izledi, inanılmaz değil mi?

Twitch üzerinden yapılan canlı yayın ile milyonlar BLAST Pro Series izledi. 2.5 milyon tekil izleyici 16 farklı dilde 20 kanalda yayını izledi. Anlık izleyici sayısı 392.000 kişişe ulaştı! Şaşırdınız mı? Konu ile ilgili 800.000’den fazla yorum yapıldı.

Sadece Çin’den 2 milyonun üzerinde tekil oyuncu ve CS GO fanı anlık olarak turnuvayı izledi. This is Madness!

Sosyal medya ağladı derler ya, işte öyle oldu! 60 milyondan fazla etkileşim ile herkes BLAST Pro hakkında konuştu.

Medyanın ilgi odağı olmayı da başardı! Yüzlece makale yayınlandı, 800 milyona yakın potansiyel etkileşim sağlandı.

Şimdi sıra İstanbul’da. Türkiye ve İstanbul’u esporun mabetlerinden biri haline getirecek BLAST Pro etkiliği haziran ayında büyük sürprizlerle sizleri bekliyor olacak! Blast Pro Series Türkiye ile ilgili tüm haberleri buradan takip edebilirsiniz. Rakamlarla BLAST Pro Series yazımızın sonunda tekrardan bu organizasyon nedir sorusunun cevabını da vermek istreriz. İlk yazımızı ve bültenimizi okumak isterseniz hemen tıklayın.

BLAST Pro Series Hakkında

BLAST Pro Series, global Espor turnuvaları arasında en yeni ve en çok ilgi çeken turnuvalardan biridir. Dünyadaki en iyi Counter Strike: Global Offensive takımlarından 6’sı yeni bir heyecanla 10 binden fazla seyirci karşısında oynayacak ve tüm dünyadan Espor tutkunlarını heyecanlandıracak.

BLAST Pro Series, 2017’de Kopenhag’da açıldı ve 2018’den başlayarak dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerde yer alacak. İstanbul ise, ilk uluslararası ev sahibi şehir olarak ilan edildi. İstanbul tarihinde ilk kez böylesine ünlü takımların da katıldığı büyük bir Espor organizasyonuna ev sahipliği yapacak ve CS:GO oyununda, dünyanın en büyük takımlarından 6’sı ilk kez İstanbul’u ziyaret edecek!